Nelleke Van Goethem

Hallo ik ben Nelleke, ik ben 62 jaar. In 2015 heb ik mijn kans gezien om mijn droom waar te maken.
Wij waren al ongeveer 15 jaar een pleeggezin en ik vind dat heel bijzonder om daar onderdeel van te mogen zijn.
Nu zijn wij professioneel gezinshuis geworden. Ik ben graag bezig met de honden, de poezen en andere dieren thuis. In de tuin werken vind ik erg fijn om te doen. Verder ben ik actief betrokken bij diverse organisaties, zoals jeugdzorg en scholen. Muziek is ook heel belangrijk voor mij.
De radio staat bij ons bijna altijd aan. We zingen dan lekker mee en hebben een gezellige sfeer in huis.
Ik ben ook wel streng en er zijn best wel regels in huis. Maar aan de andere kant kan er ook veel.
Alles is bespreekbaar en dat doen we dan ook regelmatig.


Andy Van Goethem

papa van de hele bende. Ik vind het heel fijn om samen met Nelleke een gezinshuis te hebben.
Ik ben 52 jaar, mijn hobby's zijn vissen, Formule 1 race auto's en bierbrouwen.
Verder ben ik groot fan van “Normaal” en daarom ga ik graag naar een concert. Als ik tijd heb dan rijd ik graag op de motor. Fietsen maken doe ik ook graag en verder noemen ze mij de Andy de Handyman. Dat komt omdat ik best handig ben en veel klusjes op knap. Thuis zorg ik voor het eten en de boodschappen.  We gaan graag bowlen en andere leuke dingen doen. 
Ruzie in huis vind ik erg lastig en daarom hoop ik dat het altijd gezellig is. Als het kan vind ik het erg leuk als iedereen langs komt, dan bak ik frietjes met snacks en houd ik van het samen zijn. Kortom ik ben een familiemens, hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Chanella de Dreu

 Ik ben 28 jaar. Ik ben de biologische dochter van Nelleke.
Ik woon samen met mijn vriend Randy hij heeft 2 kindjes waar ik dol op ben. Sinds oktober 2017 ben ik medewerker bij het gezinshuis Dichterbijtje. Vanaf augustus 2018, doe ik dit fulltime.
Voor alle kinderen ben ik "de grote zus" van het gezin. Al bijna mijn hele leven mag ik pleegkinderen mee maken en zodoende heb ik er veel affiniteit mee. Elke dag leer ik er meer over, zowel in het gezinshuis als daar buiten. Voor het werk bij het gezinshuis, volg meerdere opleidingen en cursussen en zo ontwikkel ik mij steeds verder. Bij mijn vorige werkgevers heb ik ruime werkervaring opgedaan op meerdere gebieden.
Mijn hobby's zijn, lekker luieren met een goede serie, gezellig Feyenoord kijken en ik vind het heerlijk om in mijn huisje bezig te zijn met inrichten en gezellig maken. Natuurlijk horen lekker uit eten gaan en shoppen ook bij mijn vrijetijdsbesteding en vind ik het heerlijk om met het zoontje van mijn vriendin te knuffelen en op te passen.

Mieke Hoeder-Marinus

 Ik ben 51 jaar jong, en ik woon met mijn allerliefste man Erwin in een leuk huisje in Terneuzen.
Ik heb een chronische lichamelijke beperking die ervoor zorgt dat ik bijna altijd lekker thuis ben, en zo kan ik tijd maken voor mijn creatieve uitspattingen zoals kleding ontwerpen en maken, knutselen, sierraden maken enzovoort.
Verder hou ik van natuur, dieren, lekker koken en eten, auto rijden, strijken (ja echt !) en nog veel meer, vooral de kleine dingetjes die vaak over het hoofd worden gezien en die een mens gelukkig maken !!
Ik ben sinds november 2021 bestuurslid van de stichting, ik maak graag iedereen blij met mijn positieve instelling, ik hou van probleemoplossend denken, ik heb veel empathie voor jongeren in deze leeftijd en hoop dat ik op deze manier een aanvulling kan zijn naast de oprichters.
Mijn affiniteit met de stichting komt ook voort uit het feit dat ik helaas van heel dichtbij heb moeten meemaken dat het op de meest vreselijke ondenkbare manier mis kan gaan, als een jongere rond de 18 geen passende begeleiding krijgt, geen goede handvaten krijgt, en geen ondersteunend netwerk heeft of kan opbouwen.
Je zou kunnen zeggen dat ik ervaringsdeskundige ben.